...
سید الساجدین(ع) میفرمایند:
حق نماز این است كه بدانى نماز، درآمدن به پیشگاه معبود یگانه است و تو در نماز پیش روى او ایستادهاى! پس آنگاه كه بر این حقیقت آگاه شدی، سزاوار آنى كه در نماز ایستى.
هیچ وسیلهای مستحكمتر و دائمىتر از نماز براى ارتباط میان انسان با خدا نیست، خداوند در قرآن میفرماید: برای یاد من و ذكر من نماز بپادارید، «اقم الصلوة لذكری»، ناآشناترین انسانها رابطه خود را با خدا به وسیله نماز آغاز مىكنند و برجستهترین اولیاى خدا نیز بهشت خلوت انس خود با محبوب را در نماز مى جویند.
مرغ مألوف كه با خانه خدا انس گرفت/ گر به سنگش بزنی جای دگر می نرود (سعدی)
عیبیاب نماز
جایگاه و اهمیت نماز، شرایط، آثار و كاركردهای آن بر همگان واضح است و هر كس بنا بر اعتقادات و باورهای خود به گونهای با نماز ارتباط برقرار میسازد و این واجب الهی را اقامه میكند، اما اینكه چگونه میتوان با نماز انس گرفت و با اشتیاق و علاقه وافر آن را اقامه كرد، پرسشی است كه برای بسیاری از نمازگزاران نیز لاینحل مانده است؛ زیرا با وجود جایگاه والا و توصیفهای بلندی كه پیرامون نماز در آموزههای دینی ارائه شده است، اقامه این فریضه چه بسا به صورت تكراری و كلیشهای در آمده و آنگونه كه بایسته و شایسته مقام آن است، به قداست و اهمیت آن توجه نمیشود.
به همت مركز تخصصی نماز بر آن هستیم تا در چند شماره، برخی از راهكاری انس با نماز را مرور كنیم تا به این وسیله همزمان با عیبیابی دقیق، دیوارهای فاصله بین خود و خدا را از میان برداشته، با شور و شوق وصف ناپذیری به اقامه آن نماز بپردازیم.
:: برچسبها:
آداب نماز ,
:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0